Ma reggel -8 fokban indultunk Pestre, hogy itt csatlakozzunk a karavánhoz Győr felé, ugyanis a Télapó Audi qyárlátogatást hozott a szülinapomra, mert qrva jó fej. ^^
Viszonylag gyorsan átértük Pesten, így a budaörsi Auchannál volt időnk reggelizni, míg a többiek is begurultak a Mekihez (innen puszilom a Jack’s Burger szakácsait!).
5 autóval vettük célba Győrt az M1en, illetve még egy felbukkanását vártuk bármelyik pillanatra. Ez a pillanat végül már csak az Audi Hungária vezetői parkolójában nekünk fenntartott résznél jött el, a TT nem ért minket utól a pályán.  

Mivel az Audi sajnálatos módon, de érthető okokból kínosan figyel a részletekre, a gyárba semmi olyan nem kerülhet, ami közvetve vagy közvetlenül veszélyezteti a dolgozók illetve a céges titkok biztonságát. Így aztán a belépők megvétele után értékmegőrzőbe záratták mindenkivel a képi- és hangrögzítésre alkalmas elektronikai eszközöket, valamint szúró-, vágó-, és lőfegyvereinket is. Magyarán fotózni, videózni bent nem lehet. Eztán jött egy kb 10 perces történelmi prezentáció, majd buszra szállva elgurultunk a bazinagy ipari park egy távolabbi csücskébe, ahol kellő mennyiségű nyál elcsorgatása közben izgalmas és tartalmas vezetésünknek hála sok-sok adattal és látványi elemmel lettünk gazdagabbak. Megtudtuk, melyik csarnokban mit mióta csinálnak, megbámultuk a présutcát, ami valami beszarás, hogy mekkora (majdnem 100 méter hosszú, és cirka 1300 elefántnyi erő kifejtésével, max 6 lépésben bütyköl mindenféle izgi alkatrészt acél vagy alumínium “platinákból, mert lazán csak így becézik a kollégák a nyers tömböket), állunkat keresgélve nyugtáztuk, hogy a mai kor robottechnikája már gyakorlatilag bármire képes lehet, pedig nyilván csak egy egész picurka szeletét láthattuk az összeszerelő csarnok látogatók által megközelíthető részében, láttuk a kész járgányokat nemhogy legördülni a futószalagról, de lefóliázva a hattttalmas parkolókban egymást óvva-védve a széltől várakozni, hogy a megrendelőjükhöz költözhessenek: ugyanis itt kérem nincs előre termelés, minden autó egyedi megrendelés alapján készül, nincs 2 egyforma, hiszen a lehetőségek, variációk száma végtelen. Na jó, nem végtelen, de úgy 1,5 millióra rúg. Szóval ha ebből sem tudsz összelegózni egy kedvedre valót, akkor inkább járj busszal!

Ami a második legjobb volt az egészben, hogy amíg mi bent a jó meleg csarnokban ámuldoztunk az újabb és újabb információkupacokon, addig a flotta, amivel érkeztünk, kint a cidriben vacogó sajtófotósok kereszttüzébe került. Történt ugyanis, hogy az Audi Hungária legalább annyira örült az érkezésünknek, mint mi magunk, így a saját fotós csapatuk készített portfóliót az érkező ótókről, kortól, nemtől, és színtől függetlenül. Ezeket a képeket nagyon várjuk, nyilván majd az utómunkálatok után kapjuk meg őket, csudaizgi. ^^

Dolgunk végeztével a csapat ráérősebb fele még betiplizett a városba, azon belül a PingWin Szerájba hambi-pizza-rántottszelet-vadászatra, ahol jól halálra ette magát mindenki, remek hangulatban (én szerintem a héten már nem eszem… Predator Pizza for president..).

Köszönjük a fiúknak és az Audi Hungáriának a lehetőséget, és tényleg, de tényleg: Aki teheti, menjen el valahogy, és nézze meg, mert fantasztikus élmény! ^^

Az Audi Hungária hivatalos fotósai által készített fotók az alábbi Google Drive linken tekinthetőek meg és tölthetőek le:
https://drive.google.com/open?id=0B3UOOzgzVpzWTTF1WkNsQXJJWFU

Száva Noémi