Szabolcsnak évente ez az egy kívánsága van, és én úgy gondolom, hogy olyan szinten sokat tesz le az asztalra a család és a kicsik érdekében, hogy az teljesen természetes, ha esik, ha fúj, ott legyen a helye, helyünk az Audi találkozón. Ma esett és fújt, de hogy esett és fújt.. szakadó eső és 70 km-es szél, de mi kemények vagyunk, mint a vídia, és nem vagyunk cukorból jelmondattal indultunk kora reggel útnak, Agárdra a Parkfaluba. Zalánt vittük magunkkal, Leventére a nagyok vigyáztak. A találkozó programja, nagyon jó dolgokat ígért, bíztunk benne,hogy….

Negyed 9-kor a B7 Group csapatából mi voltunk az elsők,sajnos délig sem ment 7 fölé a klubunk résztvevőinek száma.. gondolom az időjárás fogta vissza a B7-es szekereket. No mindegy, hárman összeálltunk és egymás mellé parkoltuk kamasz korú autóinkat,és az elemekkel csatázva megpróbáltuk becserkészni a találkozó adta lehetőségeket.. Legyek őszinte?? 50 méter séta alatt ronggyá áztunk.. Bugyiig,gatyáig.. Az orkán szerű szél miatt az ernyőnek sok értelme nem volt.. Viszont azt azért megállapítottuk,egy klub-társunkkal együtt, hogy na na na, egész szép számmal jöttek el az Audisok, cudar idő ide, cudar idő oda. Próbáltam egy pár fotót készíteni, elnézést,hogy csak ennyit sikerült, de brutálisan megáztam és átfagytam közben, a kezeimet sem tudtam használni a végén, annyira elzsibbadtak a hidegtől.12 fok az 12 fok Celsius..így július közepén,azért annyira nem kellemes.

Zalán előtt viszont le a kalappal,a gyerek-programok atombiztos résztvevője. A lufifújó versenyen negyedik, az üdítő ivó versenyen harmadik lett holtversenyben. Ki se hagyta volna a versenyeket.. Autista gyerek létére,komolyan mondom, le a kalappal előtte, le, mert azt hittem ebből overload hegyek lesznek, de nem,hogy nem borult ki, hanem ő szorgalmazott volna még maradásra minket..
Sajnos mi kora délutánra már olyannyira eláztunk és átfagytunk,hogy Szabi volt az aki azt mondta,hogy elég,irány haza..ennek a fagyos esős sárdagasztásnak nincs értele..ez mára ennyi volt. Sajnáltam, mert tavaly nagyon jól érezte magát, de most nem vitatkoztam, hogy maradjunk. Ettől függetlenül jól éreztük magunkat, jövőre tuti megyünk megint, persze ha a szervezők előtte eljárják az esőtáncot, és tutira esőmentes találkozót hirdetnek.

A Klubunkból jót beszélgettünk egy társunkkal, Tamással,és együtt találgattuk, hogy hol van a vezérünk, Zoli? No mindegy… Zoli nem lett meg, mi meg hazajöttünk.. Jobb is volt ma így.. mert estére a C 1000mg+ Calciumot, no meg a Coldrex Max Grip-et be kellett tárazzam.. Most kicsit kutyául vagyok, nem tagadom.. Szabi is prüszköl.. Zalán?? Háhh, na ő visszamenne, most azonnal..Egyébként a friss statisztika szerint, több mint 170 autó (225, a szerk.) volt a számunkra nem éppen kegyes időjárás ellenére..

Köszönjük a szervezőknek a Találkozót,a B7 Group részéről.Jövőre megyünk,ott a helyünk!

Az eredeti Facebook poszt linkje:
https://www.facebook.com/Lemente/media_set?set=a.1069433383131996.1073742101.100001960347963&type=3&pnref=story 

Tóth-Turgonyi Dóra