Kedves Márkatársak!

Szeretnénk idén is feldobni a hónap végi budapesti Lurdys találkozókat, legyen idén is mindegyik alkalom valamelyik típus körüli csoportosulás szervezett találkozója is: tehát lenne olyan hónap, amikor a pl. Coupésok, lenne olyan amikor a TT-sek, amikor a Cabriósok, amikor a C4-esek (és így tovább…) koncentrálnának a találkozóra, és ezzel egyrészt mindig sokan lennénk, másrészt pedig aki az adott típust képviseli, az is biztos lehetne benne, hogy az adott havi találkozóra sok ismerőse/barátja, vagy eddig pont, hogy csak ‘online’ ismert társa látogat majd ki.

Természetesen mindig mindenkit szívesen látnánk, de az adott havi típusnak pl. külön sort jelölünk ki és rájuk fókuszálunk.
Szintén megfontolnadó, hogy aznap előtte/utána az adott csapat további közös programot, kajálást, túrát, stb. szervezhet külön például.

Klubok jelentkezését várjuk az auditalalkozo@gmail.com e-mail címen vagy az Ingolstadt’s Finest Facebook-oldalán üzenetben, az adott hónap megjelölésével!

Rázzuk fel a havi rendszeres találkozókat és a klubéletet 2018-ban! 

Az eddig “lefoglalt” hónapok:
(a B4, B5 és C4 klubok találkozói mellé a létszámukra és a parkoló befogadóképességére való tekintettel idén sem tennénk másik klubot, de pl. egy Coupés és egy TT-s vagy egy Retro-s és egy Cabrios társaság biztos elfér együtt a parkolóban a szokásos vegyes társasággal együtt – azt hiszem, értitek.)

Január: Hun B6 Club
Február: –
Március: Audi B4 Hungary (nagy létszámú klub!)
Április: AUDI 100/A6 C4 (’91-’97) Hungary (nagy létszámú klub!)
Május: Audi C5 Club Hungary
Június: egybeesik az V. Országos Audi Találkozó dátumával
Július: –
Augusztus: egybeesik a II. Nyárzáró Audi Beach Party dátumával
Szeptember: Hungarian Audi B5 Club (nagy létszámú klub!)
Október: Hungarian Women and Audi
November: –
December: Audi TT Hungary

Üdv:
Vékony Bálint
főszervező
Országos Audi Találkozók