Sziasztok!

Azt hiszem, bátran kijelenthetjük, hogy tegnap, csoportunk eddigi fennállásának egyik legmeghatóbb, legösszeszedettebb, és az egyik legnagyobb összefogást eredményező rendezvényén vettünk részt. Nem túlzás azt állítani, hogy az ország minden pontjáról érkeztek adományok. Az elképesztő logisztika és összetartás eredményeképp nem volt olyan felajánlás, ami nem jutott volna el hozzánk és általunk a rászorulóknak.
Büszke vagyok arra a csapatszellemre, ami ezeket a csodálatos lányokat, nőket, asszonyokat és anyákat jellemezte az elmúlt hetekben. Többszáz megtett kilométer és rengeteg beáldozott idő, energia és önfeláldozás eredményezte azt, hogy végül összesen 8 autónyi ruha, játék, tartós élelmiszer, tisztálkodószerek, édesség és tanszerek kerültek a lehető legjobb helyre. Sok megható pillanatban volt részünk, amit soha nem fogunk elfelejteni.
Ezúton köszönöm a sok angyali nőtársam mellett párom, Pfeffer András kitartását és állandó támogatását, amivel átsegít a kicsit nehezebb szervezési szakaszokon!
Köszönöm továbbá az Ingolstadt’s Finest, azon belül is Vékony Bálint közreműködését az előzetes és a közbeni munkálatokban, illetve a nagylelkű felajánlását!
Köszönöm mindenkinek, aki részt vett abban, hogy a Hungarian Women and Audi ismét ott segíthessen, ahol a legnagyobb szükség van rá!

Lányok! Ti vagytok az én hőseim!