Sziasztok!
FONTOS VÁLTOZÁS: a Lurdy Ház parkolója rendezvény miatt teljesen megtelt, így a találkozót SOS-jelleggel a soroksári IKEA parkolójába tettük át:
XXIII. 1238 Budapest, Bevásárló utca 4.
Közös megállapodás alapján felváltva tartjuk délelőtt és délután a találkozókat minden hónap utolsó szombatján, így májusban DÉLUTÁN találkozunk, a külső parkoló legtávolabbi végében.
 
Tavaly bevezettük, hogy minden találkozónk egyben mindig klubtalálkozója is valamelyik típushoz, vagy annak egy generációjához köthető kisebb klubnak, így áprilisban kiemelt létszámmal készül a találkozóra:
a ’97 és ’04 közötti A6-osok gazdáit tömörítő, Audi C5 Club Hungary.
 
Idei újdonság, hogy rendezvényeink az Első Magyar Audi Klub Egyesület elnökségével egyeztetve, újra egyesületi találkozók.
 
Talán már kijelenthetjük, hogy találkozóinkról minden hónapban igényes képek készülnek lelkes amatőr vagy félprofi barátaink által – Májusban Krisztián, azaz Chris May biztosan készít majd fényképeket az autóinkról, de szeretettel várunk mást is, aki szeret fotózni.
 
Korábbi találkozóink képei:
http://auditalalkozo.hu/galeria
 
Ne feledkezzetek el további Audis rendezvényeinkről sem:
 
Július 13-17.: MAN TRANS 2k18
 
Kérünk mindenkit, hogy a mindennemű huligánkodást ill. szemetelést továbbra is mellőzve látogassa összejöveteleinket azok jövőjének érdekében.
 
Találkozónk kötetlen baráti összejövetel, természetesen ingyenes.
Ott találkozunk!
 
Üdv:

Megosztás