Sziasztok!

Közös megállapodás alapján felváltva tartjuk délelőtt és délután a találkozókat minden hónap utolsó szombatján, így októberben DÉLELŐTT találkozunk, a külső parkoló legtávolabbi végében, mivel engedélyünk csak a kültéri részek használatára szól.

Harmadik éve, hogy hónap végi találkozónk egyben mindig klubtalálkozója is valamelyik típushoz, vagy annak egy generációjához köthető kisebb klubnak, de novemberre még nem jelentkezett klub, így ha csapatoddal szeretnél bejelentett, engedélyezett klubtalálkozót tartani, vegyétek fel a kapcsolatot az Ingolstadt’s Finesttel üzenetben!
Klubtalálkozó naptár: goo.gl/VHnynW

FONTOS: ez elmúlt két évben 2x is volt rá példa, hogy a Lurdy Ház parkolója teljesen tele volt a Lurdy Konferencia és Rendezvényközpontban tartott rendezvény miatt, így előfordulhat, hogy a találkozó napján, a kitűzött időpont előtt egy órával kényszerülünk azt átszervezni pl. a soroksári IKEA parkolójába, vagy máshová, ezért kérünk benneteket, hogy mindig figyeljétek az értesítéseiteket és a posztokat az esemény közeledtével!

Rendezvényeink az Első Magyar Audi Klub Egyesülettel együttműködve, hivatalos egyesületi találkozók és azokról minden hónapban igényes fotók készülnek lelkes amatőr vagy félprofi barátaink által.
Ha jó szemed és géped van, téged is várunk!

Korábbi találkozóink képei:
http://auditalalkozo.hu/galeria

TEGYÜNK EGYÜTT KARESZÉRT!
Eredeti poszt: goo.gl/i4VCsM
11773119-13230094

Ne feledkezzetek el további Audis rendezvényeinkről sem:

December 20., Rozsály: Adni Jó 2019. Rozsályi Óvoda
Március 20-22.: Ingolstadt’s Finest | AMTS 2K20

Köszönjük, hogy összejöveteleinken sosem szemeteltek és autóitokkal sem huligánkodtok azok jövőjének érdekében!

Találkozóink a IX. kerületi RFK. által írásban jóváhagyott, illetve a Lurdy Ház vezetése által írásban engedélyezett, kötetlen baráti összejövetelek, látogatásuk természetesen ingyenes.

Ott találkozunk!

Üdv:
Ingolstadt’s Finest
Első Magyar Audi Klub Egyesület

rendezvényeink támogatói:
Epextech.hu | Hungaromobile | LMS Performance
Autófesték Szaküzlet és Webshop Óbuda | Dubs United
Matricakell.hu – matrica webáruház | Wellwex
BOMBA Energy Drink | Absolut | Gorillariasztó
Easy Wash System – Lurdy Ház | Diagnor.hu Autóelektronika

Megosztás