Sziasztok!

A több éve bevált rendszer szerint felváltva tartjuk délelőtt ill. délután a találkozókat minden hónap utolsó szombatján, így februárban DÉLUTÁN találkozunk, a külső parkoló legtávolabbi végében, mivel engedélyünk csak a kültéri részek használatára szól.

Négy éve már, hogy havi találkozónk egyben mindig klubtalálkozója is valamelyik típushoz, vagy annak egy generációjához köthető kisebb klubnak, de februárra még nem jelentkezett kiemelt létszámmal készülő társaság, így ha szeretnétek csapatotokkal kiemelt klubtalálkozót februárra, vegyétek fel a kapcsolatot az Ingolstadt’s Finest oldallal üzenetben!
Klubtalálkozó naptár: hamarosan!

FONTOS: ez elmúlt két évben 2x is volt rá példa, hogy a Lurdy Ház parkolója teljesen tele volt a Lurdy Konferencia és Rendezvényközpontban tartott rendezvény miatt, így előfordulhat, hogy a találkozó napján, a kitűzött időpont előtt egy órával kényszerülünk azt átszervezni pl. a soroksári IKEA parkolójába, vagy máshová, ezért kérünk benneteket, hogy mindig figyeljétek az értesítéseiteket és a posztokat az esemény közeledtével!

Rendezvényeink az Első Magyar Audi Klub Egyesülettel együttműködve, hivatalos egyesületi találkozók és azokról minden hónapban igényes fotók készülnek lelkes amatőr vagy félprofi barátaink által.
Ha jó szemed és géped van, téged is várunk!

Korábbi találkozóink képei:
http://auditalalkozo.hu/galeria

Ne feledkezzetek el további Audis rendezvényeinkről sem:

Március 20-22.: Ingolstadt’s Finest | AMTS 2K20
Július 8-11, Sankt Gilgen, Ausztria:
Quattrolegende & Audi Welt – Wolfgangsee 8. – 11. Juli 2020
Június 19-21.: VII. Országos Audi Találkozó

Köszönjük, hogy összejöveteleinken sosem szemeteltek és autóitokkal sem huligánkodtok azok jövőjének érdekében!

Találkozóink a IX. kerületi RFK. által írásban jóváhagyott, illetve a Lurdy Ház vezetése által írásban engedélyezett, kötetlen baráti összejövetelek, látogatásuk természetesen ingyenes.

Ott találkozunk!

Üdv:
Ingolstadt’s Finest
Első Magyar Audi Klub Egyesület

rendezvényeink támogatói:
Epextech.hu | Hungaromobile | LMS Performance
Autófesték Szaküzlet és Webshop Óbuda | Dubs United
Matricakell.hu – matrica webáruház | Wellwex
Konyári Diagnosztika – Audi villamosság
BOMBA Energy Drink | Absolut | Gorillariasztó
Easy Wash System – Lurdy Ház | Diagnor.hu Autóelektronika

Megosztás