Sziasztok!

Közös megállapodás alapján felváltva tartjuk délelőtt és délután a találkozókat minden hónap utolsó szombatján, viszont a strandolásra való tekintettel júliusban DÉLELŐTT találkozunk, a külső parkoló legtávolabbi végében.

Júliusi találkozónk a nyári melegre való tekintettel rendhagyó, 9:00-ás gyülekezéssel, és 10:00-ás indulással mennénk együtt a Lurdy Háztól a Drótszamár Park és Kempingbe (Velence utca 2.) ahol majd délután, saját közös programjuk végén, 16:00-tól csatlakozik hozzánk a II. Velencei Audi 100/200/5000/V8 C3 és B2 Találkozó csapata a Szivarokkal és a Kockákkal, akik ottalvós összejövetelt tartanak a kempingben.

Csécs Gergelyre és a fent említett találkozóra hivatkozva a Drótszamárban az egynapos strandbelépő ára 500 Ft / fő és 500 Ft / autó, az ottalvós (sátrazós, autóban alvós) jegy ára 1.500 Ft.-

Idei újdonság, hogy rendezvényeink az Első Magyar Audi Klub Egyesület elnökségével egyeztetve, újra egyesületi találkozók.

Talán már kijelenthetjük, hogy találkozóinkról minden hónapban igényes képek készülnek lelkes amatőr vagy félprofi barátaink által – Júliusban Krisztián, azaz Chris May biztosan készít majd fényképeket az autóinkról, de szeretettel várunk mást is, aki szeret fotózni.

Korábbi találkozóink képei:
http://auditalalkozo.hu/galeria

Ne feledkezzetek el további Audis rendezvényeinkről sem:

Július 28.: II. Velencei Audi 100/200/5000/V8 C3 és B2 Találkozó, Velence
Augusztus 4.: EMAK “Évnyitó-Nyárzáró” Audi Találkozó, Soltvadkert
Augusztus 25.: II. Nyárzáró Audi Beach Party, Kecskemét
Szeptember 8.: Audi Találkozó és Felvonulás a 8. Nyáregyháza Fesztiválon, Nyáregyháza

Kérünk mindenkit, hogy a mindennemű huligánkodást ill. szemetelést továbbra is mellőzve látogassa összejöveteleinket azok jövőjének érdekében.

Ott találkozunk!

Üdv:
Ingolstadt’s Finest
Első Magyar Audi Klub Egyesület

Megosztás