Sziasztok!

Júniusban DÉLELŐTT találkozunk, a külső parkoló legtávolabbi végében, de:
Júniusi találkozónkon a nyári melegre való tekintettel rendhagyó, 9:00-ás gyülekezéssel, és 10:00-ás indulással mennénk együtt a Lurdy Háztól az Öböl Music Beachre Dorogra, ahol a aki szeretne, tetszés szerint maradhat éjszakára.Felnőtt napiegy: 800.- Ft (12 éves kor alatt ingyenes)
Autó behajtás: 900.- Ft / autó

További részletek, kemping díjak, stb. az Öböl Music Beach oldalán:
https://www.facebook.com/pg/obolbeach/about/ 

Négy éve már, hogy havi találkozónk egyben mindig klubtalálkozója is valamelyik típushoz, vagy annak egy generációjához köthető kisebb klubnak, de márciusra még nem jelentkezett kiemelt létszámmal készülő társaság, így ha szeretnétek csapatotokkal kiemelt klubtalálkozót ebben a hónapban, vegyétek fel a kapcsolatot az Ingolstadt’s Finest oldallal üzenetben!
Rendezvényeink az Első Magyar Audi Klub Egyesülettel együttműködve, hivatalos egyesületi találkozók és azokról minden hónapban igényes fotók készülnek lelkes amatőr vagy félprofi barátaink által.
Ha jó szemed és géped van, téged is várunk!

Korábbi találkozóink képei:
http://auditalalkozo.hu/galeria

Köszönjük, hogy összejöveteleinken sosem szemeteltek és autóitokkal sem huligánkodtok azok jövőjének érdekében!
Találkozóink a IX. kerületi RFK. által írásban jóváhagyott, illetve a Lurdy Ház vezetése által írásban engedélyezett, kötetlen baráti összejövetelek, látogatásuk természetesen ingyenes.
(a rendhagyó találkozón természetesen a strandbelépő mindenkinek egyénileg fizetendő)

Megosztás