Sziasztok!

Igen, jól olvasod! A hatályos rendelkezések értelmében újra Lurdyzhatunk!

A több éve bevált rendszer szerint felváltva tartjuk délelőtt ill. délután a találkozókat minden hónap utolsó szombatján, így májusban DÉLELŐTT találkozunk, a külső parkoló legtávolabbi végében, mivel engedélyünk csak a kültéri részek használatára szól.
Négy éve már, hogy havi találkozónk egyben mindig klubtalálkozója is valamelyik típushoz, vagy annak egy generációjához köthető kisebb klubnak, de májusra még nem jelentkezett kiemelt létszámmal készülő társaság, így ha szeretnétek csapatotokkal kiemelt klubtalálkozót ebben a hónapban, vegyétek fel a kapcsolatot az Ingolstadt’s Finest oldallal üzenetben!

FONTOS: ez elmúlt két évben 2x is volt rá példa, hogy a Lurdy Ház parkolója teljesen tele volt a Lurdy Konferencia és Rendezvényközpontban tartott rendezvény miatt, így előfordulhat, hogy a találkozó napján, a kitűzött időpont előtt egy órával kényszerülünk azt átszervezni pl. a soroksári IKEA parkolójába, vagy máshová, ezért kérünk benneteket, hogy mindig figyeljétek az értesítéseiteket és a posztokat az esemény közeledtével!

Rendezvényeink az Első Magyar Audi Klub Egyesülettel együttműködve, hivatalos egyesületi találkozók és azokról minden hónapban igényes fotók készülnek lelkes amatőr vagy félprofi barátaink által.
Ha jó szemed és géped van, téged is várunk!

Korábbi találkozóink képei:
http://auditalalkozo.hu/galeria

Köszönjük, hogy összejöveteleinken sosem szemeteltek és autóitokkal sem huligánkodtok azok jövőjének érdekében!
Találkozóink a IX. kerületi RFK. által írásban jóváhagyott, illetve a Lurdy Ház vezetése által írásban engedélyezett, kötetlen baráti összejövetelek, látogatásuk természetesen ingyenes.

Ott találkozunk!
Üdv:
Ingolstadt’s Finest
Első Magyar Audi Klub Egyesület

rendezvényeink támogatói:
Epextech.hu | 1GN Motorsport | Gyurák Hidraulika
R&M Performance | LMS Performance
Jégkár javítás, horpadás javítás – Top Repair Kft.
Bosch Car Service Vác | Magalfém Kft | Xenon.hu
Autófesték Szaküzlet és Webshop Óbuda | Dubs United
Matricakell.hu – matrica webáruház | Wellwex
Absolute Performance Chiptuning | Kulcsosember
Konyári Diagnosztika – Audi, VW, Seat, Skoda autóvillamosság
Easy Wash System – Lurdy Ház | Diagnor Autóelektronika

Megosztás