Sziasztok!

Elérkezettnek látjuk az időt, hogy ha már rendezvényeink ennyi embert megmozgatnak, akkor ideje másoknak is segítenünk:
Idén szervezett, közös jótékonysági gurulást és adománygyűjtést szervezünk az Audisoknak és mindenkinek, aki szeretne segíteni:

Választásunk a több éve bejáratottan működő MikulásGyárkezdeményezésére esett , azt szeretnénk támogatni, így arra gondoltunk, hogy az általuk preferált adományokat gyűjtenénk össze a Lurdy Házban és vinnénk el az 56-osok Terére december 17-én, vasárnap, 14:00-ás gyülekezővel és 15:00-ás indulással.

Információ az adományozáshoz:

“A MikulásGyár elsősorban tartós élelmiszert, tisztító- és tisztálkodási szereket, jó minőségű ruhát, könyvet, játékot, édességet vár adományként. Fontosnak tartjuk hangsúlyozni, hogy a rászorultaknak tartós élelmiszerre van a legnagyobb szükségük, így, amennyiben lehetőségük van, hozzanak minél több konzervet, tésztát, lisztet, cukrot, rizst, olajat stb. A MikulásGyárnagyon szívesen fogad játékokat, könyveket is, ám arra kérjük az adományozókat, hogy olyan ruhákat, könyveket hozzanak, amelyeket maguk és gyermekük is szívesen fogadna.

Az ajándékokat, adományokat, felajánlásokat nem szükséges becsomagolni, akár kézben, akár dobozban, akár nejlonzacskóban is hozhatják.”

Minden egyéb információ megtalálható a MikulásGyár honlapján:
http://mikulasgyar.hu/

Aki nem tud résztvenni, de szívesen adományányozna, az az Első Magyar Audi Klub Egyesület elnökségi tagjánál, Lipcsey Bálintnál is leadhatja adományát a Műszaki-Zálog üzletben december 15. péntek 17:00-ig:
1078 Budapest, István utca 35.
+36204300300

Minden segítséget nagyon köszönünk és kellemes ünnepeket kívánunk mindenkinek!

MikulásGyár és az Ingolstadt’s Finest

Megosztás