Sziasztok!

Tavaly azzal, hogy évszámmal láttuk el az “Audis MikulásGyár 2017.” nevű rendezvényünket, előrevetítettük, hogy hagyományt kívánunk vele teremteni, úgyhogy természetesen idén is szervezett, közös jótékonysági találkozót és adománygyűjtést szervezünk az Audisoknak és mindenkinek, aki szeretne segíteni:

2018-ban is a több éve bejáratottan működő MikulásGyár kezdeményezését szeretnénk támogatni, így az általuk preferált adományokat gyűjtenénk össze a Lurdy Házban, ahol idén már adománypont is üzemel, december 16-án, vasárnap, 14:00-ás gyülekezővel.
Gurulás idén nem lesz, hiszen helyben adjuk át az adományokat.

Akinek esetleg érdekes lehet: gyülekezőnket a Lurdy Ház vezetése írásban engedélyezte.

Információ az adományozáshoz:

“A MikulásGyár elsősorban tartós élelmiszert, tisztító- és tisztálkodási szereket, jó minőségű ruhát, könyvet, játékot, édességet vár adományként. Fontosnak tartjuk hangsúlyozni, hogy a rászorultaknak tartós élelmiszerre van a legnagyobb szükségük, így, amennyiben lehetőségük van, hozzanak minél több konzervet, tésztát, lisztet, cukrot, rizst, olajat stb. A MikulásGyárnagyon szívesen fogad játékokat, könyveket is, ám arra kérjük az adományozókat, hogy olyan ruhákat, könyveket hozzanak, amelyeket maguk és gyermekük is szívesen fogadna.

Az ajándékokat, adományokat, felajánlásokat nem szükséges becsomagolni, akár kézben, akár dobozban, akár nejlonzacskóban is hozhatják.”

Minden információt megtaláltok a MikulásGyár honlapján:
http://mikulasgyar.hu

Ízelítőül tavalyi megmozdulásunk fotógalériája:
http://auditalalkozo.hu/gallery/2017-december-17-audis-mikulasgyar-2017

Aki nem tud részt venni, de szívesen adományozna, az az Első Magyar Audi Klub Egyesület elnökségi tagjánál, Lipcsey Bálintnál is leadhatja adományát a Műszaki-Zálog üzletben december 14. péntek 17:00-ig:
1078 Budapest, István utca 35.
+36204300300

Minden segítséget nagyon köszönünk és kellemes ünnepeket kívánunk mindenkinek!

MikulásGyár és az Ingolstadt’s Finest

Megosztás