Sziasztok!

Akik régóta figyelemmel követik csoportunkat tudják már, hogy nálunk az ősz, a tél és a tavasz mindig segítséggel telik. Ebben az időszakban igyekszünk olyan intézményeket támogatni, akik nehéz helyzetben lévő embereken vagy állatokon próbálnak segíteni. Tettük ezt már kórházban, állatmenhelyen, önkéntes macskamentővel, és több ízben anyaotthonban. Ez utóbbira készülünk most ismét.
A mai világban egy gyermekét nevelő nő fokozottan ki van téve környezete által rejtegetett veszélyeknek. Ez, az általunk már több ízben is támogatott intézmény bántalmazott, otthonából az erőszak ellen menekülő nők és gyermekeik számára nyújt menedéket. Eddigi látogatásaink alapján tapasztaltuk, hogy milyen kemény munka ez és hogy ezek a nők mennyire mélyen sérültek lelkileg, esetleg testileg…
Ha bárki csatlakozna, akár csak valami aprósággal, ezekkel a dolgokkal tud:

– Iskolakezdéshez szükséges felszerelés ( füzetek, ceruzák, tollak, használt de jó állapotú iskolatáska, filctollak, stb. )
– Babaruhák, baby ételek ( tartós), pelenka, popsitörlő, minden ami kisbaba kiegészítő
– Tisztálkodó szerek ( tusfürdő, folyékony szappan, sampon, babafürdető )
– Fertőtlenítő és tisztító szerek, wc-papir, papírtörlő
– Tartós élelmiszer ( liszt, cukor, só, zsemlemorzsa, tészták, zacskós ételporok, fűszerek, konzervek )

Ami pedig örömet okoz a lakóknak:

– Édesség ( minden mennyiségben 😃 )
– Használt, de jó állapotú játékok, színezők, mesekönyvek, plüssök, babák )
– Használt, de jó állapotú női kiegészítők ( táska, pénztárca, övek )

Ha úgy érzed, hogy a felsoroltak közül bármit módodban áll adni, venni és felajánlani, akkor jelezd felénk bátran 🙂! Szeptember 14-én, 14.30-kor találkozunk a Central Market parkolójában, vagy ha úgy ismerősebb, a Vecsés Centernél és közösen beszerezzük, illetve összeállítjuk a csomagokat. Az intézmény kérésének eleget téve 13 egyformán összeállított dobozt fogunk jelképesen átadni a családoknak, amikben tartós élelmiszerek lesznek. Minden mást a minket fogadó gondozók vesznek át és adnak majd családokra szabottan át minden lakónak.

A helyszínre sajnos férfiak nem jöhetnek. Ezt kérjük, hogy mindenki értse meg, az intézmény diszkrét kezelését figyelembe véve.
Természetesen a gyülekező helyszínén sok szeretettel várjuk a segíteni vágyó urakat is😊😘!
Amint a csomagok elkészülnek, közösen gurulunk át a budapesti helyszínre.

Ha átadtunk mindent, egy kis kötetlen beszélgetés, játék és engedély esetén fotózás is belefér a látogatásba. Ezután a megmozdulás véget ér.

Igény esetén az adományozáson résztvevőkkel egy közös vacsorát tervezünk egy közeli étteremben. Aki ezen részt venne, jelezze külön, hogy időben foglalhassunk asztalt🙂!

Előre is köszönjük mindenkinek, aki segít!

Mert adni jó ❤

Buth Annamária,
a Hungarian Women and Audi alapítója és a rendezvény felelős szervezője

Hungarian Women and Audi
Hungarian Women and Audi – nyilvános-

Megosztás